• Ondernemersplatform 'Made in Esbeek'

  Ondernemersplatform 'Made in Esbeek'

  "De kracht van ondernemend Esbeek"

  Meer

 • Dorpsvernieuwingsprijs 2019 voor Esbeek

  Dorpsvernieuwingsprijs 2019 voor Esbeek

  "Het meest vernieuwende dorp van Nederland!"

  Meer

 • Andreas Schotel Wandelroute

  Andreas Schotel Wandelroute

  "Beleef de harmonie tussen kunst en natuur"

  Meer

Groep 7/8 van de Torenlei op Zapp-TV

Vandaag stond groep 7/8 van De Torenlei in de spotlights van het Zapp-programma De Plaagmuur. In het programma bezoekt presentatrice Anne-Mar Basisscholen om met de kinderen te praten over pesten. Daarbij komen ontroerende verhalen los, ook in Esbeek. 

U kunt de uitzending terugkijken door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Groep 7/8 maakt elkaar complimenten
Lees meer
  29 Hits
  0 reacties

Stichting Esbeek Sport zoekt kantinebeheerder

Vanwege het vertrek van de huidige beheerder is Stichting Esbeek Sport op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder voor ons complex  De Hondsbosch. 

De kantinebeheerder is het gezicht en het aanspreekpunt van de kantine voor alle betrokkenen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit representatie, personele planning, voorraadbeheer en het doen van bestellingen. Er vindt periodiek overleg en afstemming plaats met het bestuur van de SES. Het betreft een vrijwilligersfunctie met een gepaste maandelijkse vrijwilligersvergoeding. Degene die we zoeken zou bij voorkeur in oktober kunnen beginnen.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Chris van Laarhoven, voorzitter SES (06 82686530).

Lees meer
  20 Hits
  0 reacties

Verduurzaming van je huis - informatieavond in Schuttershof

Het op het juiste moment nemen van maatregelen voor verduurzaming van je woning verhoogt de kwaliteit en het comfort van uw woning en verlaagt ook nog eens uw energierekening!

Op woensdag 28 oktober a.s. is er een informatieavond voor iedereen die op een duurzame manier met zijn huis aan de slag wil. Deze avond wordt georganiseerd door Gemeente Hilvarenbeek in samenwerking met het Regionaal Energieloket.

Concreet stappenplan

Tijdens de avond krijgt u informatie over uw eigen mogelijkheden en het project. Ook is er voldoende ruimte voor vragen en antwoorden.
Namens het Regionaal Energieloket zal Reinier Schneider aanwezig zijn. Hij is oprichter van Greenhome, onder andere bekend van het organiseren van groepsaankopen. Reinier zal een presentatie geven over het belang van verduurzaming. Daarvoor komt hij met een concreet stappenplan naar een aardgasvrije woning.

Waar en wanneer

Café Schuttershof, Esbeek
Aanvang: 19.30u (inloop vanaf 19.00u, verwacht einde 21.15)

Corona

In verband met de coronamaatregelen zult u zich (digitaal) moeten aanmelden voor de avond. Vanzelfsprekend zorgen we er tijdens de avond ook voor dat de voorschriften nagekomen (kunnen) worden.

Nadere informatie over de avond en de wijze van aanmelden volgt begin oktober – maar zet de datum vast in uw agenda! 

Verduurzaming van je woning kan tot een mooie besparing op de energiekosten leiden.
Lees meer
  18 Hits
  0 reacties

Notulen Algemene Ledenvergadering Coöperatie Esbeek 22 juni 2020

​De notulen van de (digitale) Algemene Ledenvergadering van Coöperatie Esbeek, gehouden op 22 juni 2020, leest u hier .

Lees meer
  27 Hits
  0 reacties

Andreas Schotel-wandelroute op Omroep Brabant

​Het programma Samen De Zomer Door / Kunst Om De Hoek besteedt vandaag aandacht aan de Esbeekse wandelroute. De kunstwerken langs de wandelroute zijn gebaseerd op het werk van kunstenaar Andreas Schotel. In het programma neemt Danny van Vliembergen van Stichting Vrienden van Schotel de kijker mee langs de route.

Het programma wordt vandaag ieder uur herhaald. Maar u kunt het ook via deze link zien.

Lees meer
  106 Hits
  0 reacties

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.