Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start

Glasvezel buitengebied Hilvarenbeek gratis aangelegd

Glasvezel buitengebied Hilvarenbeek gratis aangelegd

HILVARENBEEK - Omdat ruim 70 procent van de bewoners in het buitengebied van de gemeente Hilvarenbeek zich heeftaangemeld voor een abonnement via glasvezel, wordt het netwerk daar gratis aangelegd.

Door de grote belangstellingin het buitengebied van Baarschot, Biest-Houtakker, Esbeek, Diessen, Haghorst en Hilvarenbeek, werd er voldaan aan de voorwaarde die CIF vaststelde voor de gratis aansluiting.

Het nieuwe Hilvarenbeekse netwerk is een 'open' netwerk. Verwacht wordt dat in de toekomst meerdere dienstenaanbieders, naast Caiway en CBizz, via het glasvezelnetwerk gaan leveren.

Ook voor Diessense bedrijventerreinen De Buskes, Julianastraat, Molenstraat/Sprenkeleind en De Mierbeek in Esbeek, geldt de 70 procent regel. Daar is dat percentage echter nog niet gehaald. Coöperatie Hilverglas, die al jaren bezig is om glasvezel voor de gemeente te realiseren, houdt vanavond om 20.00 uur in de Schuttershof in Esbeek nog een laatste informatieavond speciaal voor ondernemers.

Informatieavond glasvezel voor het buitengebied

Bron Brabants Dagblad

Aan de Keukentafel met El en Wim van den Biggelaar
Familiehuis in Esbeek
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 29 January 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.